Naražeč BAJONET Lindr (S-type)
Kód: NAR01263Související produkty
Detailní popis produktu
Narážeč BAJONET (také označovaný jako S-type nebo KORB) pro naražení KEG sudu. Vstup a vývod je opatřen 5/8 závitem. Naražeč včetně retního ventilu.
- nerezový trn
- mosazné tělo
Použití pro pivovary:
Benešov- Ferdinand, Broumov-Opat, České Budějovice - Budvar-Pardál, Havlíčkův Brod-Rebel-Votrok, Hlinsko-Rychtář, Klášter Hradiště nad Jizerou-Klášter, Kutná Hora-Dačický Heineken), Louny-Louny (Heineken), Malý Rohozec-Skalák-Podskalák-SkaláCZECH, Náchod-Primátor, Nošovice-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel, Nová Paka-Brouček, Nymburk-Postřižinské, Pardubice-Pernštejn-Porter, Pelhřimov-Poutník, Plzeňský Prazdroj-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel-Pilsner Urquell, Polička-Hradební-Otakar-Záviš, Protivín-Platan, Rakovník-Bakalář, Strakonice-Dudák, Třeboň pivovar Regent-Regent, Velké Popovice-Kozel (10°), Vysoký Chlumec Lobkowicz-Lobkowicz, Zlatý bažant-Zlatý bažant (Heineken), Jihlava-Ježek
Sanitace naražeče:
- Rozložte naražeč na jednotlivé části.
- Opláchněte všechny části teplou vodou, aby se odstranily zbytky piva.
- Ponořte části naražeče do sanitačního roztoku podle návodu výrobce (např. Habla Cip, Šenkýřka). Nechte působit po doporučenou dobu a poté a kartáčkem odstraňte případné nečistoty.
- Po sanitaci důkladně opláchněte všechny části čistou vodou, aby se odstranily zbytky sanitačního prostředku.
- Dle potřeby namažte těsnění potravinářskou vazelínou.
- Sestavte naražeč zpět a uložte jej na čisté a suché místo.
Pravidelná sanitace naražeče je klíčová pro udržení kvality piva a hygieny výčepního systému.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naražeče na KEG sudy |
---|---|
Hmotnost: | 0.488 kg |
Typ naražeče: | Bajonet (S-type) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.